Příběhy našich sousedů mají své vítěze

31. 10. 2017 se v Kulturním domě Krakov uskutečnila prezentace projektu Příběhy našich sousedů spojená s vernisáží stejnojmenné výstavy. Prvního ročníku se zúčastnilo 13 týmů z 9 škol na Praze 8. Za naší školu soutěžily 3 týmy.

Máme velikou radost, že druhé místo obsadily naše žákyně 6. B a jejich pamětnice Božena Vodičková pod vedením Mgr. Jitky Follprechtové. Jmenovitě: Aneta Sichyngrová, Nikola Sichyngová a Elen Kordíková. Cenu jim předávala Mgr. Jana Solomonová, radní MČ Praha 8. První místo patří rovněž žákyním 6. B a paní Věře Doušové pod vedením Mgr. Kláry Zuzákové. Jsou to: Zuzana Kárová, Bára Kopecká, Valentina Vajrauchová a Emma Tovaryšová. Cenu obdržely od Ing. Anny Kroutil, zastupitelky MČ Praha 8.

Děkujeme také žákům Tomáši Rydvalovi, Kryštofovi Hrdinovi a Jaubovi Sobotkovi za příkladnou reprezentaci školy. Poděkování patří i našim bývalým žákům Tereze Červinkové a Kryštofu Bendičákovi, kteří na projektech pracovali.

Jejich práci si již teď můžete prohlédnout na https://www.pribehynasichsousedu.cz/praha-8/praha-8-20162017/

Fotografie ze závěrečné prezentace laskavě poskytla městská část Praha 8. Reportáž o závěrečné prezentaci vysílala TV Praha.